Ξορκι Επιταχυνσης του Χρονου
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πριν διαβασετε το ξορκι διαβαστε αυτο : ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΟΡΚΙΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!
Λοιπον αναψε 3 λευκα κερια και κανε το γνωστο κυκλο φτιαμενο απο ροδοπεταλα. Πες επειτα τα ακολουθα λογια (και αγγλικα ειναι περασμενο αλλα και ελληνικα με λογια που μας ταιριαζαν)
Winds of time gather 'round,
Give me wings to speed my way.
Rush me on my journey forward,
Let tomorrow be today.
Ανεμοι του Χρονου συγκεντρωθειτε γυρω μου
Φτερα δωστε μου την πορεια μου να επιταχυνω
Βιαστικα οδηγηστε το ταξιδι μου μπροστα
Ειθε το αυριο σημερα να γινει.
Αν τα κερια ξαφνικα σβησουν, μη τρομαξετε. Απλα τα μαγια επιασαν. Και μονο τοτε θα πιασουν. Το Ξορκι εχει καλες πιθανοτητες να μην γινει αν δεν ειναι γραφτο να γινει. Για τη δυναμη του Χρονου μιλαμε. Οπως και να χει το ξορκι διαρκει 24 ωρες.
Πηγη : triquetra
Πριν διαβασετε το ξορκι διαβαστε αυτο : ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΟΡΚΙΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!
Λοιπον αναψε 3 λευκα κερια και κανε το γνωστο κυκλο φτιαμενο απο ροδοπεταλα. Πες επειτα τα ακολουθα λογια (και αγγλικα ειναι περασμενο αλλα και ελληνικα με λογια που μας ταιριαζαν)
Winds of time gather 'round,
Give me wings to speed my way.
Rush me on my journey forward,
Let tomorrow be today.
Ανεμοι του Χρονου συγκεντρωθειτε γυρω μου
Φτερα δωστε μου την πορεια μου να επιταχυνω
Βιαστικα οδηγηστε το ταξιδι μου μπροστα
Ειθε το αυριο σημερα να γινει.
Αν τα κερια ξαφνικα σβησουν, μη τρομαξετε. Απλα τα μαγια επιασαν. Και μονο τοτε θα πιασουν. Το Ξορκι εχει καλες πιθανοτητες να μην γινει αν δεν ειναι γραφτο να γινει. Για τη δυναμη του Χρονου μιλαμε. Οπως και να χει το ξορκι διαρκει 24 ωρες.
Πηγη : triquetra
Bill- Διαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 89
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2011
Τόπος : Καπου αλλου
Απ: Ξορκι Επιταχυνσης του Χρονου
Ειναι οντως πολυ, πολυ επικινδυνο ξορκι!!!!
Δεν φτανουν οι βασικες γνωσεις για να το πετυχει κανεις...;
Επιπλεον μετα πρεπει να γινει ενεργειακος καθαρισμος του χωρου...
Δεν φτανουν οι βασικες γνωσεις για να το πετυχει κανεις...;
Επιπλεον μετα πρεπει να γινει ενεργειακος καθαρισμος του χωρου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteKnight στις Κυρ Αυγ 14, 2011 3:41 am, 1 φορά
Θα μου επιτρεψετε να τονισω το εξης:
Δεν ειμαστε στα επεισοδια των Charmed!!!!
Ο χρονος που επιταχυνει το ξορκι η και οποιο αλλο ξορκι (και υπαρχουν πααααρα πολλα) δεν ειναι τα 60 δετερολεπτα, τα 60 λεπτα, οι 24 ωρες, ο ενας μηνας, ο ενας χρονος, ο ενας αιωνας και η μια χιλιετια!
Ειναι ο προσωπικος χρονος!
Σιγουρα θα νιωσατε μια χαρουμενη στιγμη να διαρκει ελαχιστα η μια αγγαρεια να διαρκει ωρες!
Αυτο το αισθημα ελεγχει το ξορκι!
Ρε παιδια προσοχη λιγο! Η συγκεκριμενη πηγη ειναι για τα τουμπανα, τα περισσοτερα ειναι χολιγουντ μαγεια!!
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
Κριτικη σκεψη!!!
Δεν ειμαστε στα επεισοδια των Charmed!!!!
Ο χρονος που επιταχυνει το ξορκι η και οποιο αλλο ξορκι (και υπαρχουν πααααρα πολλα) δεν ειναι τα 60 δετερολεπτα, τα 60 λεπτα, οι 24 ωρες, ο ενας μηνας, ο ενας χρονος, ο ενας αιωνας και η μια χιλιετια!
Ειναι ο προσωπικος χρονος!
Σιγουρα θα νιωσατε μια χαρουμενη στιγμη να διαρκει ελαχιστα η μια αγγαρεια να διαρκει ωρες!
Αυτο το αισθημα ελεγχει το ξορκι!
Ρε παιδια προσοχη λιγο! Η συγκεκριμενη πηγη ειναι για τα τουμπανα, τα περισσοτερα ειναι χολιγουντ μαγεια!!
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
Κριτικη σκεψη!!!
wisecharmer- Μαγισόπουλο
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2011
Οκ υπαρχουν και ψευτικα ξορκια...το ξορκι δεν το εχω δοκιμασει, ομως δεν αποκλειω τιποτα!!
Ολα ειναι πιθανα.....
Ακομη και να δουλεψει...
Τον ενεργειακο καθαρισμο τον
λεω γιατι το ξορκι μου παραπεμπει σε
επικληση...
Ανεμοι του Χρονου συγκεντρωθειτε γυρω μου...
Αν και τωρα που το λεμε δεν χρειαζεται ξορκι για να επιτανχηθει ο χρονος...
υπαρχει και η χρονοκινηση...
Μην ξεχναμε οτι ο χρονος ειναι νοητος....
Ολα ειναι πιθανα.....
Ακομη και να δουλεψει...
Τον ενεργειακο καθαρισμο τον
λεω γιατι το ξορκι μου παραπεμπει σε
επικληση...
Ανεμοι του Χρονου συγκεντρωθειτε γυρω μου...
Αν και τωρα που το λεμε δεν χρειαζεται ξορκι για να επιτανχηθει ο χρονος...
υπαρχει και η χρονοκινηση...
Μην ξεχναμε οτι ο χρονος ειναι νοητος....
Χρονοκινηση υπαρχει!
Η ενεργεια που πρεπει να διαθετεις φυσικα για να μεταφερθεις στο χρονο οφειλει να ειναι τεραστια καθοτι η συνειδητη μεταφορα εστω και λιγων στιγμων απαιτει εμπλοκη με τα ρευματα του χρονου που πρεπει να εισαι πολυ καλος για να μπορεις να τα χειριστεις!
Χωρια τις στιγμες που θα εχεις χασει. Καθοτι σε αυτες τις λιγες στιγμες μπορει να επρεπε να κανεις κτ που τωρα που τις παρελειψες δεν εκανες και αλλαξετο μελλον.
Δεν μιλω για εμπλοκη στο παρελθον. Εκει να δεις!
Το "τσακωμα" ορισμενων χρονοταξιδιωτων σε παλιες ταινιες απο ορισμενους σημερινους επιστημονες μπορει να εχει αλλαξει κατα πολυ το μελλον που προκειται να ζησουμε!
Αλλα ενα ξορκι δεν μπορει να κανει οσα μια δυναμη. Γι αυτο και τα ξορκια ελεγχουν αλλα πραγματα απο τις δυναμεις!
Η ενεργεια που πρεπει να διαθετεις φυσικα για να μεταφερθεις στο χρονο οφειλει να ειναι τεραστια καθοτι η συνειδητη μεταφορα εστω και λιγων στιγμων απαιτει εμπλοκη με τα ρευματα του χρονου που πρεπει να εισαι πολυ καλος για να μπορεις να τα χειριστεις!
Χωρια τις στιγμες που θα εχεις χασει. Καθοτι σε αυτες τις λιγες στιγμες μπορει να επρεπε να κανεις κτ που τωρα που τις παρελειψες δεν εκανες και αλλαξετο μελλον.
Δεν μιλω για εμπλοκη στο παρελθον. Εκει να δεις!
Το "τσακωμα" ορισμενων χρονοταξιδιωτων σε παλιες ταινιες απο ορισμενους σημερινους επιστημονες μπορει να εχει αλλαξει κατα πολυ το μελλον που προκειται να ζησουμε!
Αλλα ενα ξορκι δεν μπορει να κανει οσα μια δυναμη. Γι αυτο και τα ξορκια ελεγχουν αλλα πραγματα απο τις δυναμεις!
wisecharmer- Μαγισόπουλο
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2011
Χωρια τις στιγμες που θα εχεις χασει
Για να πας στο μελλον ειναι δυσκολο...για να πας στο παρελθον ειναι πιο ευκολο γιατι στιγμες εχουν δημιουργηθει και ετσι απλα τις επαναφερουμε για λιγο ενεργειακα με το μυαλο μας...
Βασικά η ενέργεια του χρονου μεγαλωνει αναλογα με τις στιγμες που δημιουργουνται...Ειναι πιο ευκολο να κινηθεις μεσα σε αυτον οταν εισαι ακινητος σωματικα....στην πραγματικοτητα για αυτο στη χρονοκινηση στην αρχη χρησιμοποιουμε το οπτικο μας σωμα και οχι το φυσικο...οταν δημιουργουμε κινηση-δημιουργουμε στιγμες-δημιουργουμε ενεργεια χρονικη και ειναι πιο δυσκολο να καταφερουμε να ''νικησουμε'' το χρονο....
Αυτο ειναι πολυ σωστο...
Παρόμοια θέματα
» Ξορκι για να Λυσεις Ερωτικο Ξορκι
» Ξορκι Δημιουργικοτητας
» Ξορκι Γνωσης
» Το ξόρκι της αλήθειας
» Ξορκι για να Σπασεις μια Καταρα
» Ξορκι Δημιουργικοτητας
» Ξορκι Γνωσης
» Το ξόρκι της αλήθειας
» Ξορκι για να Σπασεις μια Καταρα
Σελίδα 1 από 1