Ο Άσπρος Δράκος
Όσοι είναι καινούρια μέλοι παρακαλώ να εγγραφούνε και να ξεκινήσουν ένα ταξίδια στα μονοπάτια του Άσπρου Δράκου...
Όσοι πάλι είναι ήδη μέλη να συνδεθούνε...

Ευχαριστούμε...

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Ο Άσπρος Δράκος
Όσοι είναι καινούρια μέλοι παρακαλώ να εγγραφούνε και να ξεκινήσουν ένα ταξίδια στα μονοπάτια του Άσπρου Δράκου...
Όσοι πάλι είναι ήδη μέλη να συνδεθούνε...

Ευχαριστούμε...
Ο Άσπρος Δράκος
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Για γλωσσοφαγιά

Πήγαινε κάτω

Για γλωσσοφαγιά Empty Για γλωσσοφαγιά

Δημοσίευση από Bill Σαβ Αυγ 13, 2011 5:34 am

Σε χάση παρτε ένα κομμάτι χαρτί και διπλώστε το στα 3 καλό είναι και περγαμηνή η λευκή κολλά Α4 .. εξωτερικά στο χαρτί κάντε ένα στόμα που θα πιάνει όλοι την επιφάνια του χαρτιού η μια γλωσσά.. από την άλλη μεριά του χαρτιού γράψατε ο εχθρός μου όνομα επώνυμο και ότι άλλο έχεις για αυτό το άτομο αν θέλετε μπορείτε και σε φοτο του από πίσω ..
Βάλτε μέσα στο χαρτί κόκκινο πιπέρι διπλώστε το στα 3 και καρφιτσώστε με μια καρφίτσα η τριπιστετο με μια πινέζα οραματιστείτε ότι σταματάει να σας γλωσοτρονε και να σας κουτσομπολεύουν και καίτε το χαρτί..
Ενώ καίγεται με την καρφίτσα λέτε

"Τα λόγια σου δεν έχουνε πια ήχο τίποτα δεν φτάνει στα αυτιά τον άλλον το μονό που θα ακούγεται είναι το φύσημα του αέρα. Δεν επιθυμώ το κακό σου θέλω μοναχά να μην μιλάς για μενα. Ζησε ειρηνικά και άφησε με να ζήσω όπως θέλω.."
Αν τριπισετε με πινέζα θα πείτε "καρφωνω τα κακά σου λόγια δεν θα με πικράνεις άλλο πια μίλα για οποίον θες αλλά κάθε φορά που θα μιλάς για μένα η γλωσσά σου δεν θα σε υπακούει."
Και τέλος λέτε "να λάμψει η αλήθεια να πέσουν η μάσκες και να δικαιωθώ.."

*Τα υπολοιματα τα σκορπας στον αερα

Απο βιβλιο κ.ροδοπουλου

Bill
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Αριθμός μηνυμάτων : 89
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2011
Τόπος : Καπου αλλου

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή